Med klut, kost og såpevann

Det er onsdagkveld og lillelørdag er snart over. Det betyr at det snart er helg, igjen, og tid for helgevasken. Huff, tenker du kanskje; må jeg fram med skurefilla, bøtte, gummihansker, såpe, mopp osv. igjen? For mange er husvasken et stort ork og den utsettes til det er absolutt nødvendig.

Hva med å ta litt hver dag, så slipper du de store skippertakene?
Sett på favorittmusikken på sterioen og dra over med tørrmoppen tre ganger i uka, så går gulvvasken mye lettere når den står for tur.
Det er faktisk bevist at musikk gjør jobben lettere og at tørrmopp er en effektiv fjerner av støv, for rengjøringen hjemme går i hovedsak ut på å fjerne støv.

Når du pusser tennene, dra over speilen med en serviett egnet for glassflater og speil, hell klorin i toalettet og du får et skinnende vakkert speilbilde av deg selv og et rent og bakteriefritt toalett. Dusjen kan vaskes mens balsamen virker. Værre er det ikke.

Holder du det rent går rengjøringen som en lek.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>