Lykkelig-mamma-interiør-blogg

Hva er det med alle disse interiørbloggene som dukker opp fra en stue hvor en mor oser av lykke over de nye gardinene og putetrekka, eller den nye designkjolen til sin lille prinsesse? Det blir bare flere og flere av dem, disse damene med hvite puter i sofan og slagbenk i kjøkkenkroken, sinkhus på peisen og små søte kjoler hengende på et barnerom dekorert med wallstickers. Det rare er at de får flere og flere lesere, og vi lar oss påvirke. Vi følger bloggene og «Liker» på facebook, ser på bildene og lar oss inspirere når vi innreder vårt eget hjem. Er dette en trend som har kommet for å bli, eller vil vi med tiden gå lei av denne «overlykkelige hjemmet mitt er alltid strøkent blogginga»?

Hvem vet, det kan hende at jeg blir en av disse damene selv, dersom det er plass til flere der ute… Men orker vi mer blogging om interiør?
Bildet er, ironsik nok lånt fra en blogg jeg følger; bloggen til Villapaprika.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>