Hjemmelaget pizzasaus

Hjemmelaget pizza er alltid en slager, ofte i helgene. Det er enkelt å raske med seg et glass med ferdigsaus fra butikken, men det like lett å lage sin egen. Også smaker det jo så mye bedre. Jeg har funnet min hjemmelagede favoritt, smaker utrolig godt og er veldig enkel og lage. Denne kan brukes til flere typer pizza; kjøttdeg, pølse, skinke eller parmaskinke.

Du trenger:
En boks med hermetiske tomater med basilikum og oregano
En halv boks tomatpure
2 ts med Jensens knust hvitløk
1 ts med Jensens knust chili

Sil av litt av saften fra de hermetiske tomatene slik at ikke sausen blir for tynn. Hell tomatene over kjøttdeigen og tilsett tomatpure, hvitløk og chili. La det koke inn sammen med kjøttdeigen. Ha i løk, sopp, paprika, purre eller hva du måtte ønske.
Dersom du vil bruke samme sausen til parmaskinke blander du alt i en kjele og gir det et lite oppkok før du smører sausen utover pizzabunnen.
Strø over ost og stek pizzaen midt i ovnen på 225c i ca 15 minutter.

Server med en frisk salat og god vin til.

Velbekomme!

 

20140120-225255.jpg

20140120-225307.jpg

20140120-225319.jpg

20140120-225330.jpg

20140120-225344.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>