Cupcake for alle penga!

 

2011 var året da cupcake tok Norge med storm. Jeg var selv en av de som hang meg på baketrenden. Hva er det med disse små kakene i papirformen som får oss til å bli ivrige hobbybakere?
I august 2011 var jeg og en god venninne på kurs med Manuela bak bloggen Passion 4 Baking, der lærte vi å dekorere cupcake, og fikk masse tips og triks for å få de lekreste kakene på kakebordet. Dette synes jeg var kjempe moro, så jeg baker og dekorerer ofte cupcakes dersom det er en spesiell anledning. Det er også veldig hyggelig å gi bort disse små søte bakeverkene.  Her ser du noe av det vi laget den kvelden:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>