Bryllupstips #4: Selskapslokalet

Selskapslokalet danner rammen for bryllupsfesten, og mange leter lenge før de finner det perfekte stedet. For noen er det helt åpenbart hvor de ønsker å feire den store dagen.  Kanskje har du alltid drømt om den store herregården eller byens flotteste festsal?
For andre er det grendehuset eller partytelt i hagen som gjelder. Uansett hva man velger og hva budsjettet tillater, skap deres egen stil, atmosfære, bruk alle muligheter med lys, dekorasjoner osv for å skape den rette stemningen. 

Det er mange ting å ta stilling før det endelige valget blir tatt: Hvor mange skal vi be? Skal vi lage mat selv, kjøpe på stedet, eller catering? Hvor mye kan vi betale? Sjekk rundt hva dere finner, hør med venner og familie om de har noen erfaringer og steder å anbefale. Det finnes masse å velge i av hoteller, restauranter, samfunnshus, losjer, grendehus og hytter. 

Skal dere arrangere hele selskapet selv eller finne et lokale som ordner alt for dere? Mange tror at det siste blir dyrt, og velger derfor å leie et sted hvor man stå for det meste selv. Husk at dette ofte kan være svært krevende og gir masse arbeid da det er mye man må huske på, og det blir som regel ikke så mye dyrere da det ofte blir mye ekstra som handles inn.

Glem for all del ikke:
Vær tidlig ute med bestillingen.
Hvor mange er det plass til?
Finnes det musikkanlegg?
Toalettfaciliteter?
Er kjøkken og barløsningen bra?
Skjenketider/stengetider?
Parkering/transport?
Muligheter til å være ute?

Uansett hva dere velger – nyt dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>