Bryllupstips #2: Brudekjole

Å prøve brudekjole er noe alle jenter drømmer om. Man føler seg som en prinsesse der man får lov til å ta på seg alle de flotte kjolene i brudesalongen, mens ekspeditøren pynter deg med de flotteste brudeslør, tiara, smykker og annet lekkert tilbehør.

Det er noen ting man må tenke på før man bestemmer seg; leie eller kjøpe? Stropper eller uten stropper, med eller uten armer? Slør, uten slør, tiara, uten tiara eller begge deler? Hvilken farge ønsker du på kjolen? Sko? Ta med deg en person du stoler på når du skal finne kjolen, en som ikke er redd for å si hva de mener om deg i kjolen. Ærlig og konstruktiv tilbakemelding er godt å få. Du vil vel se perfekt ut?

Det tar tid å prøve kjoler og finne den rette, så sett av god tid og møt opp uthvilt. I noen salonger må man avtale time; ikke kom for sent!?Husk drikke og noe å tygge på, det kan være greit å ha blodsukkeret synker.

Brudekjoler kan også bestilles på nettet fra både og norske og utenlandske forhandlere. Her kan det være masse penger å spare, men husk at du gjør dette i god tid før bryllupet slik at du har tid til å fikse på den dersom det er behov for det.

Lykke til med kjolejakten!

4 tanker om “Bryllupstips #2: Brudekjole

  1. Gleder meg til å prøve brudekjolen jeg har sett meg ut på romeo og julie i sandvika når praksisen er ferdig :) drømmer om den om natta også nå så er på tide å komme seg dit ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>