Be my Valetine!

Snart er Valetinesday over for i år, kan ikke si at den har gjort seg bemerket her i heimen…
Hva er poenget med denne dagen? Er det sånn at vi trenger en egen dag for å kunne vise at vi seter pris på hverandre, vise kjerlighet, kjøpe blomster til kona, eller be med noen ut på middag? Man må da kunne klare dette resten av årets 364 dager?

Noen som virkelig nyter godt av denne dagen er handelsstanden. Var i dag innom et kjøpesenter, der stod unguttene i kø for å kjøpe en rød rose til sine utkårede for 90,- stykke. I byen vandret  de hånd i hånd, unge par, i håp om å finne et bord på en restaurant, men de fleste gikk slukøret ut da det ikke var plass til de. Hvorfor skulle alle ut å spise i dag?

Hva med å gi bort blomster, kort, sjokolade eller gå ut å spise på en annen dag? En dag som ikke alle andre gjør det samme, og du ikke har blitt minnet på å gå innom blomsterbutikken hele dagen gjennom media og plakater overalt?

Men, om du først lar deg påvirke så gjør det på din egen måte, slik som denne karen du kan lese om her.

Happy Valentine !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>